Híreink

„Feketéző” műhely

800 milliós fogás egy panelben

Újabb szervizek nagyító alatt

A magyar hatóságok is élen járnak az IP jogsértések megfékezésében

3/2023 Közgyűlés

A JAF tagok szoftvereit oktatták

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai májusban a JAF alapító tagjainak szoftvereivel ismerkedtek meg. A továbbképzésen bemutatkozott Kökényesi-Bartos Attila ügyész is, aki ezentúl rendszeresen előad majd.

A Hungária körúton, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pro Portorio termében került megrendezésre a JAF Továbbképzés A Szellemi Tulajdon Védelmében 2013/3. rendezvény (a részletes programot itt találja).

Elsőként Teleki József ezredes, a NAV Repülőtéri Főigazgatóság főigazgatója mutatta be saját egységét. Ezt követően a JAF alapító tagjai tartottak előadást saját szoftvereik legális, illetve illegális verzióiról, azok felismerhetőségeiről. Tájékoztatták a jelenlévőket, hogy a tagok egységesen támogatják a közvetítői eljárás alkalmazását, hiszen ez gyorsabb a peres eljárásoknál, egyúttal a szemben álló feleket is kevésbé viseli meg.

Végül Kökényesi-Bartos Attila ügyész tartott előadást az „Internetet és informatikai eszközöket érintő nyomozások egyes kérdéseiről”.

A jelenlévők egybehangzó véleménye szerint az oktatás megfelelő hosszúságú, hasznos információkat tartalmazó rendezvény volt.

A sorozat következő részét a Mercedes-Benz Hungária szoftvereinek és diagnosztikai eszközeinek megismerésével töltik majd a NAV munkatársai. Erre 2013. július 9-én kerül majd sor.