Híreink

Hamisítás Elleni Világnap 2020

Nem ért célba a 100 milliós cipőszállítmány

JAF kvízjáték nyertesek

Szellemi Tulajdon Világnapi Kvízjáték

168 millió forintot ért a hamis ruha

Szellemi Tulajdon Világnapi Kvízjáték

A JAF idén is Nyereményjátékot hirdet a Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából. Április 26-án ünnepeljük azokat az embereket akik fáradhatatlan munkájukkal viszik előrébb a világot.

A JAF idén is egy 8 kérdésből álló kvíz kitöltésére biztat mindenkit, jutalmul pedig (amennyiben minden kérdésre helyesen felel) megnyerheti az 5 ajándékcsomag egyikét. A játék 2020. április 10-én indul és 2020. május 10-ig szabadon kitölthető a teszt. A nyertesek névsorát legkésőbb 2020. május 11-én lehet megtekinteni a JAF honlapján és hivatalos Facebook oldalán. A nyerteseket a JAF a megadott elérhetőségen is értesíti.

A kvíz kitöltésének feltétele a JAF Adatvédelmi szabályzatának és jelen Nyereményjáték szabályzatának elfogadása.

Most pedig, ha szeretne nyerni vagy csak kíváncsi rá, mennyit tud a Szellemi Tulajdon Világnapjáról, kattintson a kvíz kitöltéséért!

Kitöltöm

A fent meghatározott határidőig beérkező helyes megfejtők között 5 db ajándékcsomagot sorsolunk ki. A felhasználó a Szellemi Tulajdon Világnapja Kvíz 2020 kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail cím alapján a JAF értesítse a kvíz eredményéről. A nyerteseket 2020. május 11-én sorsoljuk ki és értesítjük az általuk megadott elérhetőségen. 

JAF