Home

Szellemi Tulajdon Világnapi Kvízjáték 2017.

A tudomány fejlődésén, a feltalálók aktivitásán, illetve a különböző innovációk alapján egyre tisztábban látszik, hogy a Sci-fi egyre közelebb kerül a valósághoz.

Április 26-án, a Szellemi Tulajdon Világnapján Őket, a kreatív elméket, illetve munkásságukat ünnepeljük.

A JAF idén egy 8 kérdésből álló kvíz kitöltésére biztat mindenkit, jutalmul pedig (amennyiben minden kérdésre helyesen felel) megnyerheti az 5 ajándékcsomag egyikét. A játék 2017. április 20-án indul és 2017. április 28-ig szabadon kitölthető a teszt. A nyertesek névsorát legkésőbb 2017. május 4-én lehet megtekinteni a JAF honlapján és hivatalos Facebook oldalán. A nyerteseket a JAF a megadott elérhetőségen is értesíti. A Kvízt 2017. április 27-ig töltheti ki.

A kvíz kitöltésének feltétele a JAF Adatvédelmi szabályzatának és jelen Nyereményjáték szabályzatának elfogadása.

Most pedig, ha szeretne nyerni vagy csak kíváncsi rá, mennyit tud a Szellemi Tulajdon Világnapjáról, kattintson a kvíz kitöltéséért!

Kitöltöm

A fent meghatározott határidőig beérkező helyes megfejtők között 5 db ajándékcsomagot sorsolunk ki. A felhasználó a Szellemi Tulajdon Világnapja Kvíz 2017 kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail cím alapján a JAF értesítse a kvíz eredményéről és ahhoz, hogy az általa megadott e-mail címre a JAF a jövőben hírlevelet küldjön. A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat, az üzenetben elhelyezett leiratkozás gombra kattintva. A nyerteseket 2017. április 28-án sorsoljuk ki és értesítjük az általuk megadott elérhetőségen. 

JAF