Ingyenes belépő

Szellemi Tulajdon Világnapi Kvízjáték 2017

A kreativitás hatalom. A hatalom megszerzése az emberiség egyik legnagyobb vágya. Azt tudjuk, hogy ha valamit nagyon akarunk, nem ismerünk határokat. Sok esetben könyörtelenül, igazságtalanul elvesszük, és élvezzük más tudásának eredményét.

Azt gondoljuk, hogy ez jár nekünk, ingyen és bérmentve.

Ám ez tévedés. A szellemi tulajdonról sajnos napjainkban is tévesen gondolják azt nagyon sokan, hogy mindenki számára ingyenes közkincs. E tévhit cáfolása, és mélyen az emberiség tudatába ültetése céljából jött létre a Szellemi Tulajdon Világnapja, ami idén is megrendezésre kerül.

Mivel úgy a szellemi, mint a fizikai tulajdon akkor a legélvezhetőbb, ha megosztod másokkal, a JAF idén egy 8 kérdésből álló kvízjáték kitöltésére invitált mindenkit. Természetesen amellett, hogy ezzel kiváló lehetőséget nyújtott tudásunk esetleges hiányosságaink tesztelésére, 5 darab ajándékcsomagot sorsolt ki a helyesen válaszolók között.

A JAF által megrendezett 2017. Szellemi Tulajdon Világnapi Kvízjátékra több mint 200 beküldött megfejtés érkezett. A játékban résztvevőknek 8 a szellemi tulajdonnal és a járműiparral kapcsolatos kérdésre kellett helyesen válaszolniuk.

Több, mint 50-en töltötték ki helyesen a kérdéssort.

A JAF öt darab ajándékcsomagot sorsolt a hibátlanul válaszolók között. A nyerteseket az általuk megadott elérhetőségen értesítettük.

A nyertesek névsora:

Kéri Edina

Zátonyi Zoltán Farkas

Kuti Adrienn

Ribes Attila

Velox Trade Kft.

 

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!