Híreink

120 milliót érő hamis áru a piacon

Legális autószerelő műhely illegális szoftverekkel

10 milliós fogás az autópályán

Gardróbból hamisat

27 milliós hamis ruházati terméket foglalt le a NAV

Sajtószoba

A JAF tudja, hogy egyetlen civil szervezet (bármilyen célért küzd is) sem lehet sikeres anélkül, hogy megfelelő csatornákon lépjen kapcsolatba az emberekkel.

 

Éppen ezért a JAF 2011. júliusában elindította weboldalát. Tudjuk hogy a közösségi média térhódításának egy szervezet sem állhat ellen.

Az online tartalom mellett rendszeresen jelennek meg cikkek a JAF munkájáról a szakmai lapokban (Autótechnika, Veterán, stb.), illetve a testület folyamatosan keresi a kapcsolatot a nyomtatott és online újságokkal, szerkesztőségekkel. A különböző újságokban megjelent cikkeinket honlapunkon elérhetővé tesszük.

Igyekszünk megragadni minden lehetőséget arra, hogy a növeljük a társadalmi tudatosságot, ezért elindítottuk a rendszeres online hírlevelünket is amire bárki feliratkozhat.

A jövőben szeretnénk minden olyan szakmai kiállításon is megjelenni (pl. Autótechnika), amelyek segítenek céljaink elérésében. Nyitottak vagyunk minden olyan lehetőségre amely közelebb visz céljaink eléréséhez.

Sajtóközleményekkel kapcsolatban keresse a JAF Sajtó Osztályát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

                                                        

    Nyomtatott sajtó                                      Elektronikus sajtó                                 Hivatalos sajtóanyagok